info@arrabonavill.hu

+36 30 504 8419; +36 20-312-5001 (DE)

Napelemes rendszerek

A mai környezettudatos bár energia pazarló világunkban bizony törekedni kellene a megújuló energiaforrások beépítésére. Ha megújuló energiákról hallunk, akkor a legtöbb embernek sebesen pörgő szélkerekek, csillogó napelemek ugranak be. De valójában mik is azok a megújuló energiaforrások, és mitől újulnak meg? Akkor nevezünk valamit megújuló energiaforrásnak, ha miközben energiát nyerünk belőle, maga a forrás nem csökken, nem apad el, vagy legalábbis gyorsabban termelődik újra, mint amilyen ütemben hasznosítjuk.
Nem kérdés tehát, hogy a jövő a helyben hasznosítható, mindenki számára rendelkezésre álló megújuló energia forrásoké. Ki ne szeretné, ha többé nem kapna gáz és villanyszámlát, miközben a megszokott komfortról sem kell lemondania? A hagyományos energiaforrásokból, azaz földgázból vagy kőolajból származó energiafogyasztásunk jó részét kiválthatjuk megújuló energiákkal.
Cégünk napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével, telepítésével foglalkozik. Vállaljuk családi házra, ipari épületek tető szerkezetére, vagy szabadföldre elhelyezett rendszerek telepítését.
Referenciák, leírások a meglévő lapon.

Comments are closed.